domingo, 7 de abril de 2019

A PEU A L'ESCOLA

Des de l'Ajuntament d'Eivissa volem presentar les rutes escolars, A PEU A L'ESCOLA.
Es pretén promoure un model de mobilitat sostenible que redueixi l'ús del vehicle privat i fomentar l'activitat física i la independència dels escolars. La idea és garantir una ruta segura perquè els escolars puguin acudir als centres educatius caminant, cosa que repercutirà positivament en el trànsit reduint la congestió circulatòria.
En aquest moment s’han executat dos rutes pilot, d‘un total de nou previstes que portaran per itineraris segurs a tots els escolars als centres educatius del municipi des de qualsevol extrem de la ciutat i viceversa.
·         Ruta 1: CC Joan XXIII – CEIP Portal Nou, CC Nostra Sra. de la Consolació
·         Ruta 9: CEIP Cas Serres i CEIP Poeta Villangómez
Poden ser participants del servei d'acompanyament tots els alumnes d'ensenyament primari dels col·legis assenyalats, amb autorització expressa del pare, mare o tutor legal del menor. 
Els participants s'adhereixen mitjançant subscripció a la ruta més convenient al seu desplaçament. Cada participant va identificat amb una targeta i un peto identificatiu per ruta que l’associa unipersonalment a una ruta i al seu col·legi. És un servei totalment gratuït.
COM ES POT INSCRIURE?
Tota la informació sobre com fer el tràmit es troba disponible a la pàgina web de l'Ajuntament www.eivissa.es on es pot descarregar el model d’instància que s’ha d’emplenar i signar, i adjuntar la documentació sol·licitada. Aquesta instància, junt amb la documentació,   es presenta a través del Registre d’Entrada de l’Ajuntament. Els pares i mares o els tutors que no puguin formalitzar la inscripció a través del Registre d’Entrada la poden lliurar al centre educatiu, on trobaran tot el necessari per realitzar-la.
Per a més informació o qualsevol dubte pot posar-se en contacte a través del correu electrònic apiealcole@eivissa.es o preguntant a l'equip directiu dels centres escolars.
INSCRIU-TE I DESCOBREIX UNA NOVA MANERA D’ANAR A L’ESCOLA, UN TRAJECTE DIVERTIT PLE D’AVENTURES!
-----------------------------------------------------------------------------------
Desde el Ayuntamiento de Ibiza queremos presentar las rutas escolares, A PIE A LA ESCUELA.
Se pretende promover un modelo de movilidad sostenible que reduzca el uso del vehículo privado y fomentar la actividad física y la independencia de los escolares. La idea es garantizar una ruta segura para que los escolares puedan acudir a los centros educativos caminando, lo que repercutirá positivamente en el tráfico, reduciendo la congestión circulatoria.
En este momento se han ejecutado dos rutas piloto, de un total de nueve previstas que llevarán, por itinerarios seguros, a todos los escolares de los centros educativos del municipio desde cualquier extremo de la ciudad y viceversa.
· Ruta 1: CC Joan XXIII - CEIP Portal Nou, CC Nuestra Sra. de la Consolación
· Ruta 9: CEIP Cas Serres y CEIP Poeta Villangómez
Pueden participar al servicio de acompañamiento, todos los alumnos de enseñanza primaria de los colegios señalados, con autorización expresa del padre, madre o tutor legal del menor.
Los participantes se adhieren mediante suscripción a la ruta más conveniente a su desplazamiento. Cada participante irá identificado con una tarjeta y un peto identificativo para la ruta que lo asocia, unipersonal a una ruta y su colegio. Es un servicio totalmente gratuito.

CÓMO INSCRIBIRSE?
Toda la información sobre cómo hacer el trámite se encuentra disponible en la página web del Ayuntamiento www.eivissa.es donde se puede descargar el modelo de instancia que se debe rellenar y firmar, y adjuntar la documentación solicitada . Esta instancia, junto con la documentación, se presenta a través del Registro de Entrada del Ayuntamiento. Los padres y madres o tutores que no puedan formalizar la inscripción a través del Registro de Entrada la pueden entregar en el centro educativo, donde encontrarán todo lo necesario para realizarla.
Para más información o cualquier duda puede ponerse en contacto a través del correo electrónico apiealcole@eivissa.es o preguntando al equipo directivo de los centros escolares.

INSCRÍBETE Y DESCUBRE UNA NUEVA FORMA DE IR A LA ESCUELA, UN TRAYECTO DIVERTIDO LLENO DE AVENTURAS!


Libre de virus. www.avast.com
...

No hay comentarios:

Publicar un comentario