martes, 11 de junio de 2024

"25 NINJAS CONTRA EL CÁNCER"

 Amb tota la tasca desenvolupada per part de l'alumnat de 6è d'educació primària i amb l'ajuda i coordinació de na Nieves, na Maria i n'Isabel, s'ha fet una entrega de 1.800€ a favor de la "Asociación Pitiusa de Ayuda a los Afectados de Cáncer (APAAC)". De nou, agrair la col·laboració de totes aquelles persones que ha comprat els productes elaborats i/o han donat sous per a aquesta associació. 

També, volem fer una especial menció i agrair enormement a totes aquelles persones i mitjans de comunicació que han donat difusió a aquesta iniciativa ; ha estat un plaer rebre el recolzament de persones com na ROZALÉN, "CANALLAS DEL GUATEKE", CRISTO CORONA i també els mitjans de comunicació "ONDA CERO" amb en Manu Gorn, "LA COPE " amb na Sònia, EL DIARIO DE IBIZA i la TEF (Televisió d'Eivissa i Formentera).

De tot cor : MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES!.

Al llarg dels articles anteriors podeu llegir tota la informació del Projecte. I també podeu accedir al blog del Projecte https://25ninjascontraelcancer.blogspot.com/

Con todo el trabajo realizado por parte del alumnado de 6º de educación primaria y con la ayuda y coordinación de Nieves, Maria e Isabel, se ha hecho una entrega de 1.800€ a favor de la " Asociación Pitiusa de Ayuda a los Afectados de Cáncer (APAAC)" . De uevo, agradecer la colaboración de todas aquellas personas que han comprado los productos elaborados y/o han dado dinero para esta asociación. 

También, queremos hacer una especial mención y agradecer enormemente a todas aquellas personas y medios de comunicación que han dado difusión a esta iniciativa; ha sido un placer recibir el apoyo de personas como ROZALÉN, CANALLAS DEL GUATEKE, CRISTO CORONA y también de los medios de los medios de comunicación ONDA CERO con Manu Gorn, LA COPE con Sonia, EL DIARIO DE IBIZA y la TEF (Televisió d'Eivissa i Formentera).

De todo corazón: ¡MUCHAS GRACIAS A TODOS Y TODAS!

A lo largo de los artículos anteriormente publicados podéis leer toda la información del Proyecto . Y también podéis acceder al blog del Proyecto https://25ninjascontraelcancer.blogspot.com/



No hay comentarios:

Publicar un comentario